arema.. oh.. arema.. nasibmu…

rek…

aku iki ndak lair neng ngalam..
aku iki lair’e ning becak’e kutho suroboyo..
aku iki.. yo ra tau nontok bal-balan neng stadion.
neng tipi wae aku nontok karo tak sambi nyapo wae…
Ning aku kok ya kangen karo damai dan kreatifitasmu..
Ning aku kok ya kroso sedih karo nasibmu ?
Owala.. endonesa.. endonesa..
Owala.. PSSI.. PSSI..
Owala.. BLI… BLI…
Owala.. pak wasit.. pak wasit..
Lek aku ditakoni, sing paling mbok kangeni teko arema opo pakdhe..
jawabanku mung :
aku kangen karo singo-singo boneka cilik neng mburine gawang..
dijejer apik. Lucu-lucu”

Mugo2.. cepet mari konflik bal-balan endonesa iki..

————–
malang, 13 September 2008, pasca Arema vs wasit (lagi)
————–

...terbaca 47 kali...